Καλώς Ήρθατε

Το Albatros είναι υπό οικογενειακή διεύθυνση και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας εδώ θα θέλαμε πολύ να το θεωρείτε σπίτι σας. Η φιλική μας διάθεση θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και θα κάνει την διαμονή σας ξένοιαστη και άνετη.

Αυτό που διακρίνει περισσότερο το ξενοδοχείο μας και ο λόγος που οι πελάτες του γίνονται τακτικοί είναι η σπιτική παραδοσιακή ατμόσφαιρα και η προσωπική ζεστή υποδοχή και φιλοξενία.Δεχόμαστε εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού, τουρισμός για όλους, ογα.

Hotel's exterior view

Το Ξενοδοχείο​

Όλα τα δωμάτια έχουν ατομικό μπάνιο, ανατομικά κρεβάτια, κλιματισμό, ψυγείο, τηλέφωνο, τηλεόραση και μπιστολάκι κατα επιθυμία. Όλα έχουν υπέροχη θέα και βρίσκονται σε ορόφους με ατομικό μπαλκόνι

Περισότερα
Hotel's balcony beach view

Τοποθεσία

Γι’ αυτούς που αναζητούν κάτι διαφορετικό τα Χανιά είναι η ιδανική λύση.To ξενοδοχείο Albatros στο Μάλεμε διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και προσφέρει ποιοτική διαμονή, χώρους που αποπνέουν φιλόξενη ατμόσφαιρα και δωμάτια ζεστά.

Περισότερα
Hotel's restaurant exterior

Η Κουζίνα

Μπορείτε να απολαύσετε καταπληκτικά σπιτικά μαγειρευτά εδέσματα, στο εστιατόριο ή και στην βεράντα με θέα τον κήπο και την πισίνα. Η κουζίνα του ξενοδοχείου προσφέρει μια γεύση από σπιτική κρητική παράδοση.

Περισότερα