Γι’ αυτούς που αναζητούν κάτι διαφορετικό τα Χανιά είναι η ιδανική λύση.To ξενοδοχείο Albatros στο Μάλεμε διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και προσφέρει ποιοτική διαμονή, χώρους που αποπνέουν φιλόξενη ατμόσφαιρα και δωμάτια ζεστά. Η παραλία απέχει μόνο 200μ. από το ξενοδοχείο και είναι γνωστή τόσο για τα γαλανά νερά της, όσο και για τη διαρύθμιση του περιβάλλοντος με φοίνικες, γκαζόν και πεζοδρόμια!

Η περιοχή είναι περιτριγυρισμένη από φυσική ομορφιά και ηρεμία αλλά συγχρόνως βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή του Πλατανιά (2 χλμ) όπου μεταφέρεται η νυχτερινή ζωή της πόλης μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Για όσους λοιπόν θέλουν να διακόψουν την ηρεμία τους και να ζήσουν πιο έντονα, σε μικρή απόσταση θα βρουν τα πάντα.

Το Μάλεμε είναι ιδανική βάση διαμονής για τις διακοπές σας στα Χανιά γιατί έχει εύκολη πρόσβαση σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά (Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι) και απόσταση είκοσι λεπτών περίπου από τις κοσμικότερες παραλίες των Χανίων (Αγία Μαρίνα, Πλατανιάς). Τα πανέμορφα Χανιά είναι ένας τόπος που συνδυάζει φυσική ομορφιά με μεγάλη ιστορία, παράδοση και κουλτούρα.

Ο επισκέπτης θα βρεθεί κοντά στη φύση – με όλη τη σημασία της λέξης – και θα συναντήσει μέρη με ομορφιά που κόβουν την ανάσα! Επίσης μπορείτε να δείτε από κοντά το κρητικό παραδοσιακό γλέντι επισκεπτόμενοι τα διάφορα πανηγύρια, τα οποία πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σε κοντινά χωριά της περιοχής μας.